Fotomara 2012

Fotografiska föreningens fotomaraton 2012 är nu avklarad, sammanlagt 31 deltagare mötte upp vid starten kl 10:30 och fick sina tävlingsteman:

  • Möten
  • Spegling
  • Upp-o-ner
  • Mitt Göteborg
  • Kärlek
  • Blå

Dessutom ingick ett bonustema utom tävlan, “mitt startnummer”. Alla deltagarna fick vid starten en goodiebag av vår samarbetspartner Japanphoto, innehållandes bland annat ett presentkort på en fotobok. Vid målet i Nordengården satt sedan Géza, Janne och Hanna för att ta emot alla bilder. Idel glada kommentarer hördes från deltagarna vid målgång och även om många tyckte att temana var i svåraste laget var den samlade bedömningen att det var ett mycket lyckat arrangemang!

Vinnarbilderna kommer att presenteras på FFG:s första möte efter sommaren, torsdagen den 13 september.

Lämna ett svar