Utflykt – Jan Töve på Abecita – 24 okt

Den 13 september öppnar Jan Töves nya utställning på Abecita Konstmuseum i Borås, “Silent Landscape”, och den 24 oktober kommer Jan dit och pratar om sina bilder och sitt fotograferande. FFG har bokat ett antal platser på denna föreläsning för klubbens medlemmar till en kostnad av 100 kr / person för inträde, kaffe och smörgås (betalas på plats). Anmäl dig senast den 18 oktober på något av våra möten eller genom formuläret nedan. Om du har bil och kan tänka dig att ta med några klubbkamrater, ange detta vid anmälan. Naturligtvis delar vi på bensinkostnaden i varje bil.

Jan Töve är född 1958 och blev fotograf på heltid 1994. Han är medlem i föreningen Naturfotograferna /N och har bland annat utsetts till “Årets naturfotograf” av Naturvårdsverket år 2004. Han har gett ut ett flertal böcker med sina bilder och har även varit förlaga till frimärke. Hans senaste bok, Silent Landscape, släpps vid vernissagen på Abecita Konstmuseum den 13 september. Hemsida.

Lämna ett svar