Medlemsmöte 11 oktober 2012

Tiden går snabbt och det är redan dags att ta sig an det andra medlemsmötet för hösten. Denna gång gästar Sarah Lycksten, mer om henne kan ni läsa lite längre ner. Men först lite snabbinfo för er som är på språng.

Snabbinfo:

  • Tid: start kl 18:30 med fika, mötet börjar 19:00 och avslutas runt 21:30
  • Var: Nordengården, Stockholmsgatan 16
  • Kvällens föreläsning: Sarah Lycksten
  • Kvällens medlemskvart: –
  • Kvällens tema närvarotävlingen: Ögongodis

Om föreläsaren

Vad som skiljer mig från de flesta andra fotografer är att allt mitt arbete är helt analogt. Varken digitalkamera eller photoshop. Det är ett omständigt och tidskrävande sätt att jobba men ger tid och utrymme för reflektion av vad jag vill få ut av varje bild. Sen är det ju så skönt att ta en paus från den vardagliga stressen och det ständiga vita bruset av sociala medier, tv, mobiler etc.  Jag har en förkärlek till det som inte är helt perfekt och provar ständigt annorlunda tekniker och kameror som jag fyndar på loppis och antikvariat. För att se vad jag håller på med just nu, kolla in bloggen…

www.sarahfoto.com

Lämna ett svar