Så var workshopen 25 oktober 2012

Foto: Martin Bergström

Här kommer en liten kortfattad rapport från vad som hände under vår senaste workshop den 25 oktober.

10 medlemmar kom till vår lilla workshoplokal för att testa på att använda studioblixtar. Ledare för kvällen var Martin Bergström som inledde workshopen med sin lilla kurs Blixtenkelt. Väl över så var fokusen mer riktad mot vår kära modell för kvällen, Rebecca. Här under finner ni ett urval av bilder som några av de närvarande vill visa upp.

Dessutom sprang ordförande runt under kvällen och som till synes verka fotografera, men icke. Istället testade han lite av filmfunktionerna och resultatet kan du titta på här nedan, tillsammans med ett bildspel av de bilder medlemmarna fotograferade under kvällen.

1 svar på ”Så var workshopen 25 oktober 2012

Lämna ett svar