Så var medlemsmötet april 2013

20130418-06204

Föreläsning av Benny Ottosson

Kvällen inleddes med en föreläsning av Benny Ottosson, känd från Moderskeppet med sin kurs inom bröllopsfotografering. Närvarande medlemmar uppskattade mycket av de tips och tricks Benny gav för att fotografera porträtt och bröllop. Vi hoppas få se Benny igen i någon workshop hos oss.

Rabatt på Bennys workshops!

Benny ger dessutom rabatt till oss medlemmar till hans workshops och kurser. Under hela 2013 får medlemmar 20% rabatt på alla ordinarie kurser. Sätter vi ihop en egen grupp som inte är helt omöjligt på mins 10 personer så får vi 50% rabatt (1000 kr per person). Glöm inte att nämna att du kommer från Fotografiska Föreningen i Göteborg för att erhålla rabatten.

Bennys egna hemsida
www.ottossonphoto.com

Bennys workshop hemsida
http://trainingzone.se

Dessutom kommer Benny ha en workshop inom mode/fashop den 4 juni på Clarion Post Hotell. Kostnaden är 1900 kr.
http://trainingzone.se/gofashion/

20130418-06227

Information från bildgrupperna

Om du inte har missat så börjar vi skapa undergrupper inom FFG, sk bildgrupper inom vissa speciella genrer. Två stycken aktiva har vi nu och det är följande:

Gatufoto
https://www.facebook.com/groups/gatufoto/

Porträtt
https://www.facebook.com/groups/542970705755482/

Länkarna leder dig till gruppernas aktiva forum, som förekommer på Facebook, där de diskuterar och träffas. Är du intresserad, så se till och anmäl dig in i grupperna här ovan. Fritt fram att ställa frågor, lägga upp bilder och kommentera.

Saknas det en bildgrupp inom den genre du är intresserad i så är det bara att kontakta oss för att få hjälp att komma igång. I denna stund är en grupp inom Natur på gång och mer info om detta kommer senare.

20130418-06229

Information från klubben

Utflykt
Närmaste utflykt kommer att bli en resa till Säveåns dalgång för att fotografera vitsippor. Dock har våren inte slagit till ännu utan vi avvaktar, men vi chansar på den 5 maj. Mer information och definitivt datum kommer senare, men räkna med snabba beslut.

Fotomaraton
Den 18 maj under samma helg då Scandinavian Photo har sin Expo-mässa kommer vi att ha en monter och presentera klubben. Dessutom kommer vi att ha en fotomaraton som startar kl 10 och målgång kl 14. Titta in på den officiella sidan om fotomaran här: http://www.fotografiska.org/fotomaraton/

Vår monter behöver folk!

Om du kan och vill hjälpa till under dagarna då Scandinavian Photo har sin Expo-mässa är du välkommen att hjälpa till med att stå och hålla koll i vår monter. Se följande sida för att titta vilka tidpunkter vi behöver dig:
http://www.fotografiska.org/var-monter-pa-scandinavian-photo-expo/

Bildvisning på utställnings-TV

Under Expon kommer vi ställa upp en TV med ett bildspel om föreningen. Alla medlemmar är välkomna att lämna in tre bilder i storleken 2000px senast 3 maj. Bilderna kommer att rotera under dagarna två då Expo förekommer. Skicka även en bild på er själva för att kunna presentera dig själv i samband med dina bilder. Bilder skickar ni bäst in till geza (a) fotografiska.org.

Klubbmästerskapet

I hemsidetävlingen tog Mats Lundgren högsta vinst med följande bild:

Vinnare April 2013, Abstrakt - Mats Lundgren

I närvarotävlingen tog Göran Kvick storslam med följande bild:

Vinnare April 2013, Abstrakt - Göran Kvick

Grattis till er båda!

Titta in på vår uppdaterade rankingtabell för hur du ligger till. http://www.fotografiska.org/tavlingar/resultat-och-ranking-2013/

Lämna ett svar