Röstning hemsidetävling – September

Nu dags att välja fram en lycklig vinnare i hemsidetävlingen och det är riktigt kul att se ledigheten i denna tolkning

Röstningsperiod: söndagen 25 augusti – lördagen 31 augusti

Tema: Ledig

Så här går det till! Ta en ordentlig titt på bidragen och välj ut de fem du tycker är bäst. Placera dem som exemplet nedan och skicka dem till tavling@fotografiska.org. Märk gärna mailet med Röstning eller liknande, så blir det lättare för mig att hålla koll på mailen.

  • Placering 1: Bidrag 6
  • Placering 2: Bidrag 11
  • Placering 3: Bidrag 2
  • Placering 4: Bidrag 4
  • Placering 5: Bidrag 18

I mailet vill vi ha ditt namn, så att vi kan se att du är medlem i klubben, då det endast är medlemmar i Fotografiska Föreningen i Göteborg som får rösta. Det är nu viktigt att vi röstar och att vi inte röstar på våra egna bidrag. Lycka till alla och må bäste fotograf vinna!

Lämna ett svar