Rapport från första FLUF-mötet

fluf1

Onsdagen den  23 oktober 2013, strax efter kl 18:00, hälsade FLUFs sekreterare Maja alla nyfikna välkomna till FLUFs första inledande möte. Fikat var serverat och det var dags att avhandla FLUFs framtida syfte. Undertecknad och styrelseledamot Janne var på besök för att bevittna och rapportera.

Vi uppehöll oss i Arena29s lokaler i gamla Djurgårdsskolan utmed Djurgårdsgatan. Ett hus för ungdomar väl lämpat för FLUFs framtida aktivteter, där projektor finns för bildpresentationer, printer med möjlighet av montering, cafeteria och även en gammal gympasal väl lämpad för framtida utställningar.

Styrelsen presenterade sig och består av Ebba (ordförande), Maja (sekreterare), Emil (ledamot) och Tilda (ledamot).

fluf2

FLUF kommer att i första hand anordna aktiviteter inom diverse ämnen och ha spontana möten som sammankallas via FLUFs egna Facebookgrupp. Krav på kunnande eller systemkamera avfärdades direkt utan alla är välkomna att delta vare sig man har en mobiltelefon eller systemkamera, samt ingen kamera alls.

Undertecknad meddelade om vilka FFG är och vad vi kan erbjuda och göra med ungdomsgruppen. Det vi första hand kan ge till ungdomarna är våra ordinarie medlemmars kunskap som vi kan anordna antingen via utflykter, workshops eller föreläsningar.

fluf3

Vi önskar FLUF ett stort lycka till och hoppas det blir en mycket givande höst, vinter samt vår!

www.fluf.fotografiska.org

2 svar på ”Rapport från första FLUF-mötet

  1. Eva Brandin

    Kul att ni finns, vi kan säkert ha utbyte av varandra i våra olika FFG-grupper. Välkomna till klubben 🙂

  2. Ulf Arensberg

    Härligt att höra om detta möte med FLUF. Skall bli spännande att följa gruppens aktiviteter och nytänkande. Lycka till från Ulf!

Lämna ett svar