Medlemsmöte – 9 januari 2014

Året börjar med sista medlemsmötet för 2013 års säsong innan det kommande årsmötet i februari. Det är även sista delmomentet i klubbmästerskapet och vi får veta vem som är vinnare i vardera klass samt stormästare. För dig som ligger i topp i vår ranking, glöm för all del inte sista temat – Glädje!

Cornelia Schmidt är kvällens föreläsare som har ett intressant projekt kallad Just People – Nakna berättelser om vanliga människor. Föreläsningen kommer att handla om hur hon hittade deltagarna och hur hela projektet fortlöpte. Hennes projekt finns att se här: justpeople.se

Just me - Cornelia Schmidt - web

Snabbinfo:

  • Datum: Torsdagen 9 januari 2014
  • Tid: start kl 18:30 med fika, mötet börjar 19:00 och avslutas runt 21:30
  • Var: Nordengården, Stockholmsgatan 16
  • Kvällens aktiviteter: Cornelia Schmidt – justpeople.se
  • Vad mer?: Ta med bilder till Galleri FFG! Ett plank i miniformat.
  • Kvällens tema närvarotävlingen: Glädje

galleri FFGGlöm heller inte att ta med bilder till vårt lilla plank, häng upp och diskutera med andra medlemmar!

Lämna ett svar