Photowalk i Göteborg – 22 feb 2014

Gatufotogruppen bjuder in alla, medlemmar som icke-medlemmar, att följa med på deras kommande photowalk den 22 februari mellan 12:00 – 15:00. Start från Gustaf Adolfs torg och karta med väganvisning delas ut vid start.

Till gatufotogruppens Facebookgrupp.

Till eventet!

Vad är en photowalk?

En photowalk eller fotopromenad på svenska, är en social händelse där fotografer eller fotointresserade kan träffas och umgås genom att promenera runt, fotografera, diskutera och ha roligt. Det finns inga krav på utrustning, kom med mobilen, instagramma eller tweeta, eller kom med värsta fotoutrustningen. Amatörer som professionella är välkomna. Detta är ett ypperligt tillfälle att knyta kontakter, nätverka och umgås med likasinnade. Glöm inte att hälsa på den okände bredvid dig, umgås och ha kul!

Information:

Nu är det dags att blända ner för vårljuset.
Lördagen den 22 februari arrangerar FFG och Gatufoto Göteborg en stor photowalk öppen för alla oavsett ålder och kunskap.

Vi träffas på Gustaf Adolfs torg klockan 12 för tre timmars gatufotograferande genom Göteborg. Rutten är än så länge hemlig. Men vi delar ut en karta över den planerade vägen och kryssar för lämpliga vattenhål längs rutten.

Kort-fakta:
När: Lördagen 22 februari klockan 12.
Var: Gustaf Adolfs torg (i Göteborg) framför statyn.
Kostnad: Gratis
Medtag kamera.
Boka in datumet och bjud in vänner och bekanta till eventet.

Snabbinfo:

  • När: 22 februari 2014
  • Tid: 12:00
  • Var: Gustaf Adolfs torg
  • Kostnad: gratis!
  • Vad göra?: Ta med kamera och ett leende!

Läs mer om den stora photowalken förra året!

Se videon från förra photowalken!

Om photowalken i media:

 

Lämna ett svar