Medlemsmöte – 21 maj

Bild Peter

Välkommen till maj månads medlemsmöte. Kvällens föreläsare heter Peter Nilsson, han bjuder oss på sitt bildföredrag Resa i Canyonland. Peter Nilsson är en landskapsfotograf från Malmö som under de senaste åren har gjort ett flertal höstresor till sydvästra USA. Naturen i det här ökenområdet är fantastisk med märkliga former och färger i sandstenen. Han kommer i sin bildvisning bjuda på sprakande höstfärger, stora landskap och trånga canyons från mer eller mindre kända platser. www.natureinframes.net

© Peter Nilsson

Temat för kvällens närvarotävling är Vatten, glöm inte att ta med två bilder till detta.

Snabbinfo:

•Datum: Torsdagen 21 maj 2015

•Tid: start kl 18:30 med fika, mötet börjar 19:00 och avslutas runt 21:30

•Var: Nordengården, Stockholmsgatan 16

•Kvällens aktiviteter: Peter Nilsson – Resa i Canyonland

•Kvällens tema närvarotävlingen: Vatten

Vi ses i Nordengården!

Lämna ett svar