Photowalk – lör 14 nov kl 12:00

Photowalk Göteborg 14 nov 2015

Till eventsidan på Facebook

Lördagen den 14 november klockan 12:00 arrangerar grupp Gatufoto Göteborg och Fotografiska Föreningen i Göteborg åter igen till en photowalk som kommer att passera genom Göteborgs gator med street photo som kännetecken. Vi samlas denna gång på Järntorget, promenerar i tre timmar och samlas vid ett väl lämpat vattenhål. Inga hinder finns ifall fler vattenhål besöks under fotopromenaden.

Dela och sprid samt bjud in vänner och ovänner. Ett perfekt tillfälle att träffa nytt folk, knyta nya kontakter och ha roligt. Fotopromenaden är till för alla som vill vara med och dokumentera vår stad. Spelar ingen roll om du är amatör eller proffs. Det finns ingen betydelse vad du har för kamera. Allt från mobilkamera till systemkamera duger. Tekniken är inte det viktigaste.

Tre teman kommer att offentliggöras under photowalken för dig som vill utmanas i ditt fotograferande.

En karta kommer att delas ut vid start som visar vägen för photowalken. Rutten ska ta oss runt i ca 3 timmar och avslutas vid ett än så länge hemligt vattenhål någonstans inom Vallgraven kl 15:00.

Kartan kommer även att finnas tillgänglig med all information på eventsidan här på Facebook eller på www.fotografiska.org ifall man inte hinner komma till startpunkten. Publicering sker strax innan start.

Bilder tagna under photowalken publicerar du gärna på vår gruppsida Gatufoto Göteborg eller dela med dig av dina upplevelser på sociala medier med hashtaggen #ffgphotowalk.

Tänk nu på att ha det roligt, tjôta med varandra och fotografera på!
Vi syns?

2 svar på ”Photowalk – lör 14 nov kl 12:00

Lämna ett svar