Photowalk 16 april 2016

Photowalk 16 april

Lördagen den 16 april mellan klockan 12 och 15 arrangerar gruppen Gatufoto Göteborg och Fotografiska Föreningen i Göteborg en fotopromenad som kommer att passera genom Göteborgs gator med street photo som kännetecken. Vi samlas vid fontänen på Järntorget, promenerar i tre timmar och samlas vid ett väl lämpat vattenhål. Inga hinder finns ifall fler vattenhål besöks under fotopromenaden.

Dela och sprid samt bjud in vänner och ovänner. Ett perfekt tillfälle att träffa nytt folk, knyta nya kontakter och ha roligt. Fotopromenaden är till för alla som vill vara med och dokumentera vår stad. Spelar ingen roll om du är amatör eller proffs, eller om du har mobilkamera eller systemkamera.

En karta kommer delas ut vid start som visar startpunkt, uppslutningspunkt och slutligen målpunkt. Kartan kommer även att finnas tillgänglig med all information på eventsidan på Facebook eller på www.fotografiska.org ifall man inte hinner komma till startpunkten. Publicering sker strax innan start.

Bilder tagna under photowalken publicerar du gärna på vår gruppsida Gatufoto Göteborg (http://www.facebook.com/groups/gatufoto/) eller dela med dig av dina upplevelser på sociala medier med hashtaggen #ffgphotowalk.

Tänk nu på att ha det roligt, hälsa och tjôta med personen bredvid och fotografera på!

Mer information kommer fortlöpande!

Vi syns?

Lämna ett svar