Skicka in din bild till jubileumsboken samt utställning!

Det är nu dags att skicka in din bild för att medverka i vår jubileumsbok. Bilden kan även komma med i vår jubileumsutställning. Läs igenom och följ de instruktioner som kommer nedan.

Vi vill ha in all material senast 15/5 kl 23:59!

Bild-jubileumsbok

Vad vi behöver av dig

Här kommer en kort sammanfattning av vad vi behöver. Se nedan för mer beskrivning av materialet vi behöver av dig.

  • En (1) bild i minst 2244px på längsta sidan,
  • En (1) porträttbild i minst 800px på längsta sidan
  • Presentationstext – ca 420 tecken lång inklusive blanksteg om dig och ev din bild.
  • Kontaktuppgifter – webbadress och/eller e-post, social media (ej obligatoriskt)

Se nedan för hur och var du skickar in det.

Vi vill ha detta senast 15/5 kl 23:59!

Bilden

Bilden ska läggas in i boken med minsta måttet 2244px på bredden och 1772px på höjden. Vi har inget tema men vill gärna att den är ganska nytagen. Maximal tryckyta är 19x15cm. Spara helst i sRGB.

Det går även bra att göra ett kollage med fler bilder. Kollaget ska skickas in som en (1) bild, alltså redan färdig sammansatt till en bild enligt samma regler som ovan. Vi rekommenderar max 5-6 st eftersom bilderna kan bli alltför små i trycket.

Porträttbild

Vi vill att du även skickar in bild på dig själv som kommer att läggas bredvid presentationstexten. Tänk på att ha extra utrymme mellan ansiktet och ytterkanterna av bilden så att den kan beskäras i en cirkel. Bilden ska ha minst 800px i storlek.

Bild-anvisning1

Presentationstext

En presentationstext på max 420 tecken inkl blanksteg om vem du är och vad du fotograferar ska finnas med under bilden. Du kan även skriva något om bilden du har med på sidan. Vi förbehåller oss dock rätten att korrigera texten.

Länk till blogg eller social media

Under ditt namn har du även möjligheten att lägga till din hemsida, e-postadress eller annan info (Instagram, Facebooksida, Twitter) så att intresserade kan få veta mer om dig.

Hur skickar jag in?

Bilden och presentationsbilden skickas in via e-post till adressen jubileumsbok@fotografiska.org.

Eventuella frågor eller funderingar kan du också ställa via denna e-postadress.

Övrig info

Bilderna och informationen du ger till oss kommer att databehandlas och arkiveras. Detta innebär att materialet kan användas för framtida utställningar eller händelser i och runt fotoklubben.

Du bör även godkänna att bilderna du skickar in får användas till vår jubileumsutställning i november och vår planketutställning samt bildspel på Götaplatsen.

Vi tar inget ansvar om bilden inte överensstämmer med hur bilden ser ut på skärm till tryckt papper.

Lämna ett svar