FFG under Göteborgs Kulturkalas

PlanketGBGMissa nu inte oss under Göteborgs Kulturkalas då vi kommer att ställa ut några bilder från vår jubileumsutställning och även möjligheten att se vårt bildspel på storbildsskärmen från Götaplatsen.

Bildvisning på Götaplatsen

Onsdag den 17e augusti, kl 19:35-19:45, kommer vi visa ett 10 minuter långt bildspel med information om vår fotoklubb. Hans Carlbrand kommer att representera klubben och berätta om vad vi gör.

Mer information hos Göteborgs Kulturkalas

Jubileumsutställning på PlanketGBG

Lördag den 20e augusti, kl 12:00-18:00, kommer vi att ställa ut några bilder från jubileumsutställningen och presentera klubben för besökare under PlanketGBG. Utställningen sker på utsidan av staketet utmed Nya Allén mellan Bältespännarparken och Restaurang Trägårn.

Till Facebook-eventet

Lämna ett svar