FLUF – Uppstartsmöte 11 september 2016

FLUF - 11 sep 2016 - Uppstartsmöte

Snabbinfo

  • När: Söndagen den 11:e september 2016
  • Tid: 14:00
  • Var: Arena 29, Djurgårdsgatan 29 i Majorna
  • Aktivitet: Uppstartsmöte och planering av framtida aktiviteter
  • Facebook-event 

Hösten 2016 vill vi ska bli en riktigt nystart för FLUF. Nu har skolor, gymnasier och universitet dragit igång och sommaren är till ända. Plugg och arbete i all ära, men det kan inte betonas nog hur viktigt det är att ta vara på sina andra intressen vid sidan om! Vi vill erbjuda träffar där vi kan diskutera bilder, fotografering och bildbehandling; föreläsningar och workshops; event ute på stan, både i Göteborg och på andra ställen; och sist men inte minst en härlig gemenskap för ungdomar som delar ett gemensamt intresse för foto!

Allt detta vill vi – men vi kan inte göra det utan er medlemmar. Därför bjuder vi in till uppstarts(nystarts!)möte på Arena29 den 11 september, då vi hoppas att så många av er som möjligt vill/kan komma. Vi kommer att diskutera föreningens framtid, vad vi vill göra under hösten och till våren, och bjuder naturligtvis alla på fika!

Så håll utkik efter våra flyers på stan och berätta för alla era vänner!

Anmäl dig på vårt Facebook-event!

Ladda ner och skriv ut vår FLUF-affisch för att dela ut till dina vänner och skola.

Uppstartsmöte affisch 11 sep 2016

Lämna ett svar