Photowalk 27 augusti kl 12

Lördagen den 27 augusti anordnar FFG tillsammans med Mats Alfredsson och gatufotokollektivet The Street Collective en fotopromenad genom Göteborgs gator. Vi startar kl 12:00 från Götaplatsen och går utmed ett på förhand utsatt promenadstråk. Karta delas ut i samband med start. Vi avslutar kl 15:00 på ett trevligt vattenhål.

>>> Till Facebookeventet

Gatufotokollektivet består av fem kända gatufotografer och det är första gången kollektivet besöker Sverige:

Kollektivet bildades under 2013 och har sedan dess dokumenterat gatans händelser ur ett eget, personligt perspektiv. Uppgiften är inte bara att främja gatufotografi i allmänhet. Det handlar också om att erbjuda aspirerande gatufotografer möjlighet att visa upp sina projekt för en större publik. Se även deras hemsida: thestreetcollective.com. Kollektivet ställer samtidigt ut på Abecita Konstmuseum.

Vi hoppas att så många som möjligt sluter upp och att vi tillsammans gör detta till en riktigt bra fotodag. Det vi säkert vet är att The Street Collective ser fram emot att få träffa svenska gatufotografer, men också att få uppleva vår både vackra och intressanta stad.

Välkomna!

Lämna ett svar