Nästa FLUF möte: 9 oktober

Nu är det snart dags igen!

Vårt nästa medlemsmöte i FLUF är söndag den 9 oktober kl. 15 och som vanligt ses vi på Arena 29.

På det här månadsmötet kommer vi att bland annat ta upp utställningen på Scandinavian Photo i november – vilket intresse som finns, hur vi går tillväga med utskrifter och organiserar allting så smidigt som möjligt. Hugo kommer berätta om ett spännande erbjudande från Hasselblad och en av oss i arbetsgruppen kommer att berätta lite mer om sig själv och sitt fotograferande (och självklart visa bilder!). Vi kommer också tillsammans planera ett par aktiviteter under oktober/november så vi har något att se fram emot nu när höstmörkret kommer smygande!

Inför detta möte fick alla som var med på uppstartsmötet ett uppdrag, något som vi ser mycket fram emot att få se resultatet av! Uppdraget bestod i att ta ett självporträtt – helt fri tolkning på hur detta skulle göras/utformas – och ta med till oktobermötet, antingen ex. genom utskrift, på usb eller skicka in i förväg till oss i arbetsgruppen… Var och en kommer få berätta kort hur han/hon/hen tänkte med bilden, möjliga inspirationer mm. Ett nytt uppdrag kommer i slutet att delas ut tills dess att vi syns igen i november!

Anmälan görs via Facebook evenemanget (som ni hittar HÄR) alt. genom att skicka ett mail till fluf@fotografiska.org

Hoppas att vi syns på söndag!

Lämna ett svar