FLUF möte 6/11: Sammanställning

Vinden blåste kallt utomhus, men inne på Naturhistoriska museet i Göteborg var det varmt, med en alldeles speciellt härlig stämning denna söndagseftermiddag. Detta tack vare den välgörenhetsauktion till förmån för orangutangerna på Borneo som Lisa Sihlberg organiserat, vilken också markerade slutet på hennes fotoutställning som under det senaste halvåret kunnat beskådas där. Ett par av oss från FLUF fanns givetvis på plats och kunde med våra egna ögon se hur tavla efter tavla fick ett nytt hem, vilket också innebar mer och mer finansiellt stöd till en av Sydostasiens mest ikoniska och hotade arter!

När utställningsauktionen lidit mot sitt slut begav vi oss vidare till vårt novembermöte på Arena 29, där vi sammanstrålade med ett gäng övriga medlemmar. Medan mörkret lade sig över staden satt vi och lyssnade till Hugo Stiernspetz fascinerande berättelser om fritidslivet till sjöss och hans passion för fotografi kombinerat med sjöfart.

Vi beslutade också följande:

  • Nästa medlemsmöte: Söndag den 4:e december
  • Nästa workshop: Lightroom, Del 1: Grunderna – Onsdag 16:e november Gå till event
  • Kommande workshop: Lightroom, Del 2: Fördjupning – Söndag 20:e november → Gå till event
  • Överraskning! Ett förhandstips från Lisa Sihlberg om lördagen 26:e november (mer info kommer!) så boka inte upp denna eftermiddag!
  • Ny utmaning från HugoDu ska fota en människa eller fler som sticker ut från mängden ute på Göteborgs gator och torg!

Glöm inte att ni gärna får komma med förslag till oss i arbetsgruppen om vad ni har för önskemål om aktiviteter, workshopteman mm. Därtill uppmuntrar vi alla att ta egna initiativ och skapa event för spontanutflykter och dela i gruppen!

Tack till alla som kom!

Lämna ett svar