Ulf Arensberg 26 nov kl.12.00

Den magiska analoga fotografin 

Många har vi upplevt det någon gång. Att sätta en filmrulle i en gammal klassisk kamera, noggrant och eftertänksamt exponera varje dyrbar ruta, för att sedan framkalla och se hur det blev. Mer komplicerat, långsammare och dyrare än digitalfoto – men magiskt.

I samband med FFG:s jubileumsutställning informerar medlemmen Ulf Arensberg om föreningens Grupp Analog. Han berättar också om sitt intresse för den klassiska analoga eran inom fotografin. Det blir lite fotohistoria, kameror han har ett gott öga till och några fotografer han tycker om. Det blir en nostalgisk resa som avslutas med att han visar några av sina analoga svartvita bilder.

Var: Scandinavian Photo i Mölndal
Dag: 26 november
Tid: Kl.12.00

ulf-arensberg-1

Lämna ett svar