Medlemsmöte 8 december 2016

Årets sista medlemsmöte närmar sig och vi har mycket spännande på agendan!

När? Torsdagen den 8/12, mötet inleds med julfika från kl. 18:30 och vi beräknas avsluta c:a 21:30.

Foto: Anders Wester

Kvällens föreläsare: Anders Wester, göteborgaren med förkärlek för att utforska urbana miljöer som under flera år har byggt upp en portfölj med porträtt av vår vackra stad ur olika vinklar, berättar för oss hur han planerar och sedan går tillväga när han ger sig ut för att ta nästa bild.

Kvällens aktiviteter: Tävlingen “Julstämning 2016” annonseras! Vi får se resultatet av förra månadens Utmaningen presenteras. Vi summerar jubileumsåret och den nyss avslutade utställningen, alla medlemmar som bidrog med bild och har betalt för den kan hämta ut den under mötet. Föreningen kommer dessutom att få en julklapp…

Styrelsen påminner om att sista datum för inskickning av motioner till Årsmötet är den 26/1. Motioner skickas till styrelse[a]fotografiska.org.

Klubbens jubileumsbok kommer givetvis att finnas till försäljning – den perfekta julklappen att lägga under granen!

Länk till Facebookeventet hittar ni HÄR

Varmt välkomna!

Lämna ett svar