Medlemsmöte 6 april 2017

Foto: Mats Alfredsson

VÄLKOMMEN TILL MEDLEMSMÖTE

Torsdag 6 april 2017
Fika från kl 18:30. Mötet börjar kl 19:00 och avslutas runt kl 21:30

Kvällens föreläsare: Mats Alfredsson med föredraget “Streetwalk”.
Mats har precis kommit hem från sitt vernissage i Chicago. Vi kommer att få höra av erfarenheter därifrån, men han kommer också att ge oss en djupdykning ner i hans övriga värld av gatufoto. Förutom Chicago kommer städer som Melbourne, London, Amsterdam och även Göteborg att passera. Han lovar berättelser från gränder, pubar och tunnelbanor. Vi får en inblick i hans tankar om gatufotografi idag, vilka utmaningar det finns och varför det är så viktigt att utöva denna genre. Det kommer finnas möjlighet att köpa Mats Chicagobok signerad.
Medlemskvart: Bertil Adania. En del av utmaningen från förra mötet!
Utmaningen: Vi fortsätter med redovisningar och nya spännande utmaningar!
Glöm inte: Ta gärna med några bilder till vårt miniplank!

Länk till Facebookeventet hittar ni HÄR

Varmt välkomna!

Lämna ett svar