Minifotokurs Älvrummet

Foto: Göteborgs Stad

Minifotokurs Älvrummet

6 maj kl. 10:00 – 16:00

Älvrummet
Kanaltorget 1, 411 05 Göteborg

Vänner!

FFG har tillsammans med Huvudmännen runt Älvrummet ett projekt som syftar till att skapa positiva aktivitetet runt kanaltorget! Det syftar till att skapa öppenhet och trygghet fritt från Droghandel och kriminalitet!

Vår förening kommer att bidraga med en öppen fotokurs under några timmar lördagen den 6/5. Vi samlas i älvrummet Kl. 10.00! Evenemanget startar Kl. 11.00!

Evenemanget marknadsförs i första hand genom Älvrummets försorg och vänder sig till alla som vill lära sig lite mer om fotografi.

Uppdrag: att leda en grupp deltagare under ett par timmar och att under den tiden bidra med tips ideer och kunskap i och kring foto.

Alla äger i dag en kamera! Det tas mängder med bilder… Med enkla tips och ideer kan det bli så mycket bättre!

Vi går en runda i närområdet och dokumenterar älvrummet, kanaltorget mm. Vi avslutar aktiveteten genom att återsamlas och tillsammans ladda upp våra bästa bilder på en site!

Känner du som FFG medlem att du vill vara med och bidra till ett tryggare och bättre Göteborg är du välkommen att vara med!

Vi behöver dig!

För FFG

//Hasse

Anmäl intresse i eventet skapat i vår Facebookgrupp – FFG forum eller i formuläret nedan.

 

Från älvrummets sida:

“Välkommen till Älvrummet – ett helt hus tillägnat utvecklingen av Göteborg! I Älvrummet finns både inspiration och information om den pågående stadsutvecklingen. Här får du en helhetsbild av det som planeras och det som redan är klart.

Älvrummet är även en naturlig arena för debatter i stadsutvecklingsfrågor. Här samlas vi för seminarier, föreläsningar och diskussioner om aktuella ämnen som rör utvecklingen av områdena kring norra och södra Älvstranden.”

 

Anmälan