FLUF på Planket 2017!

FLUF på Planket 2017!

Vi i FLUF har i år en plats à 1 x 2,5 m att disponera! Utöver personliga bilder kommer vi ha lite allmän info om FLUF, så att nyfikna besökare kan få reda på lite mer. De som var med på vårens sista möte på Röda Sten och anmälde intresse till att delta på Planket och fortfarande är intresserade ombeds snarast skicka in sina bidrag enligt instruktioner nedan.

Temat är fritt – välj ut en bild som du känner representerar dig som fotograf! Planket är Sveriges bredaste fotoutställning och en riktig chans för oss i FLUF att visa vilka vi är, så ha även det i åtanke inför valet av bild.

För att samordna det hela kommer vi skicka in samtliga bilder för utskrift i A4 format, till en kostnad av 24 kr/bild, som varje deltagande medlem står för. Bilderna skickas till Boel på contact@boelnilsson.org som ansvarar för FLUFs deltagande.

Deadline för att beställningen av bilder ska hinna gå iväg är lunchtid söndag 13 augusti.

 

Anvisningar för bildexport (från ex. Lightroom/Photoshop):

300dpi, sRGB, 3000px (långsida), i JPEG-format.

Bilden ska märkas med fotografens för- och efternamn.

 

Frågor skickas till fluf@fotografiska.org eller ett PM på Facebook.