Bilskroten i Båstnäs

Foto: Kattis Karlsson (bilden är beskuren)

23 september kl. 7:00

Dags för en tur till Töcksfors! 

Häng med till en otroligt fascinerande plats i de djupa skogarna vid norska gränsen. Vi åker kl. 07.00 från Göteborg. Bilfärden tar drygt 3 timmar. Packa matsäck för en riktigt rolig dag bland rostiga bilar som sakta men säkert håller på att bli ett med naturen.. 

Kanske vill några sova på vandrarhem över natt? (I skrivandes stund känner jag inte till hur många lediga rum det finns på vandrarhemmet) Det vore ju kul att nattfota med ficklampor i skrotbilarna samt umgås på kvällen.

Anmälan i eventet på FFG forum, vår Facebookgrupp för medlemmar. Det är bra om ni där skriver i inlägg om ni kör bil och hur många platser ni har. Självklart delar vi på bensin/driftkostnad i bilarna.

Bra om ni nämner om ni tänker/vill sova över. Då blir det hela lättare att samordna med varandra. Hoppas ni hänger på!

Hälsningar Kattis

Karta över resmålet