Medlemsmöte 12 april 2018

 

Välkommen till Medlemsmöte

Torsdagen 12 april 2018
Fika från kl 18:30. Möte börjar kl 19:00 och avslutas runt kl 21:30

Kvällens föreläsare: Jenny Jacobsson 

Jenny Jacobsson är fotografen som skapar bildberättelser där allting är möjligt. Hennes bildvärldar väcker nyfikenheten och fantasin, men allra främst berättar de historier. 

Jennys process liknar en bildkonstruktörs, som noggrant jobbar med detaljerna i bilden, och skapar gärna realistiskt surrealistiska bilder. Med sin personliga stil och sitt unika bildkoncept har hon blivit anlitad för föreläsningar, kurser och workshops på bland annat Fotoskolan Göteborg, Fotomässan Stockholm och för Moderskeppet där hon via sina bilder lär ut om sitt skapande och lockar fram kreativiteten hos andra bildskapare och kreatörer. 

 

Bildtävling: Klubbmästerskapet fortsätter. Tema i April är “Yrke”. Ta med max två stycken påsiktsbilder (utskrift). Största tillåtna bildstorlek är A3. Röstning sker på plats.

Utmaningen: Vi hoppas på att de medlemmar som dragit utmaningslappar kan presentera sina resultat. Vi ligger lite efter med redovisningarna. Ta med era bilder till mötet på USB-sticka eller skicka in via mail till jarmo@fotografiska.org senast tisdag 10 april.

Är du ännu inte medlem är du välkommen att besöka ett möte för att se om vi är fotoklubben för dig.