Lerums Fotoklubb inbjuder till tävling

Våra vänner i Lerums Fotoklubb bjuder in till Fälttävlan

25 aug 2018, kl 00:00-24:00
Gråbo Industriväg 8, 443 40 Gråbo

Lerums Fotoklubb har för första gången nöjet att bjuda in till Fälttävlan i det vackra Lerums Kommun. Fälttävlan är en fototävling där deltagarna får en karta, med utmärka områden inom vilka dagens bilder ska tas. Tävlande kan endast representera en klubb, och klubbtillhörighet anges vid anmälan på tävlingsdagen.

Deltagaravgiften är 50 kr per fotograf/klass som erläggs kontant eller med swish i samband med anmälan på tävlingsdagen.

Till lunch kommer korv+bröd och dricka att kunna köpas, och lite senare på eftermiddagen, serveras en enklare soppa med bröd. Maten måste beställas och betalas i förväg.

Läs mer om alla tävlingsdetaljer på www.lerumsfotoklubb.se

OBS! FFG slipper momentet med att utse en tävlingsansvarig som skall samla in alla bilder och samordna. Vill man delta i tävlingen är det bara att anmäla sig på plats. Lerums Fotoklubb har generöst erbjudit sig att ta hand om alla detaljer för FFG:s medlemmar.