Höstterminen är igång

I onsdags var det så dags för vårt första möte i för oss nya lokaler

Våra vänner i Lerums fotoklubb höll en fin föreläsning med bilder från Skottland och vi körde vidare i vårt klubbmästerskap med påsiktstävling (utskrivna bilder). Denna gång med fritt tema. Vinnare blev Kent Segesten som vi säger grattis till!

Här kan ni se bildbidragen som hamnade i topp 3 om ni är nyfikna! 

Härnäst väntar klubbens fotoresa till Skagen i Danmark där vi hoppas på många fina bildmotiv. Håll gärna uppsikt efter andra utflykter som kan dyka upp spontant under hösten. Framförallt på FFG forum, vår Facebooksida för medlemmar, där det oftast annonseras ut. 

På nästa möte i oktober kommer vi ägna kvällen åt bildanalys, något som ofta efterfrågas. Tävlingstemat blir “Mitt Göteborg” och vi kommer att köra tävlingen både i påsikt och digitalt. Mer info kommer när vi närmar oss.

Vi ses!