Medlemsmöte 10 oktober 2018

 

VÄLKOMMEN TILL MEDLEMSMÖTE

Onsdag 10 oktober 2018
Start med fika kl 19:00. Mötet startar strax därefter och avslutas runt kl 21:30.

OBS! Notera att vi nu är i nya lokaler, har ny starttid och ny mötesdag. Axelhuset på Axel Dahlströms torg är stället som nu gäller. Möteslokalen ligger en trappa upp bredvid biblioteket (A-salen). Försök att vara i tid då ytterdörren hålls låst. Vi får pröva oss fram till en början och försöka anpassa oss efter de nya förutsättningarna.

Kvällens aktivitetBildanalys med Eva och Martin
Dags igen för ett populärt och ofta efterfrågat inslag. Medlemmar uppmanas att ta med sig egna bilder att diskutera kring. Förutom utskrivna bilder funkar det även som digitalt på platta. OBS! Kvällens aktivitet bygger helt på att vi har bilder med oss! Så glöm ej att ta med detta! Klubbens Eva Brandin och Martin Bergström lotsar oss genom kvällen.  

Bildtävling: Klubbmästerskapet fortsätter. Temat i oktober är “Mitt Göteborg” och vi hoppas på stort deltagande. Man deltar med max två stycken påsiktsbilder (utskrift). Rekommenderad maxstorlek är A3. Röstning sker på plats.

Redovisningar och allmän info: Vad har hänt och vad kommer att hända i klubben framgent. Redovisningar från klubbverksamheten.

Länk till Facebookeventet hittar ni HÄR (åtkomlig för medlemmar).
Vänligen anmäl i eventet om ni kommer. Det underlättar för inköp av fika och annat.

Är du ännu inte medlem är du välkommen att besöka ett möte för att se om vi är fotoklubben för dig.

Varmt välkomna!