Photowalk Göteborg Lördag 27 oktober

Välkommen till en fotopromenad i Göteborg 

Lördagen den 27 oktober kl.11.00 arrangerar Fotografiska Föreningen i Göteborg en fotopromenad som kommer att passera genom Göteborgs gator med street photo som kännetecken. Vi samlas vid fontänen i Bältespännarparken (mittemot Stora Teatern, på Avenyn) och promenerar och samlas vid ett väl lämpat vattenhål. Inga hinder finns ifall fler vattenhål besöks under fotopromenaden.

Dela och sprid samt bjud in vänner och ovänner. Ett perfekt tillfälle att träffa nytt folk, knyta nya kontakter och ha roligt. Fotopromenaden är till för alla som vill vara med och dokumentera vår stad. Spelar ingen roll om du är amatör eller proffs, eller om du har mobilkamera eller systemkamera.

Tänk nu på att ha det roligt, hälsa och tjôta med personen bredvid och fotografera på!