Medlemsmöte 12 december 2018

VÄLKOMMEN TILL MEDLEMSMÖTE

Onsdag 12 december 2018
Start med fika kl 19:00. Mötet startar strax därefter och avslutas runt kl 21:30.

OBS! Notera dag och tid och att vi nu håller till i Axelhuset på Axel Dahlströms torg.

Vi gästas av Michaéla Faily
Michaéla är museichef på Abecita Konstmuseum. Verken som hänger här var från början aldrig menade att pryda väggarna på ett museum. De hängde istället hemma hos Bengt och Berit Swegmark i deras bostad i Borås. En dag blev samlingen större än vad bostaden klarade av. Då föddes Abecita Konstmuseum. Museet bjuder på fotokonst och popkonst i tre våningar på totalt 2 400m². Museet har också vernissage och fotokvällar där du träffar välkända fotografer, nybörjarkurser och workshops i fotografi. 

Bildtävling: Klubbmästerskapet fortsätter. Temat i december är “Spegling”. Man deltar med max två stycken påsiktsbilder (utskrift). Rekommenderad maxstorlek är A3. Röstning sker på plats. Den digitala tävlingen, med samma tema, redovisas.

Redovisningar och allmän info: Vad har hänt och vad kommer att hända i klubben framgent. Redovisningar från klubbverksamheten.

Länk till Facebookeventet hittar ni HÄR (åtkomlig för medlemmar).
Vänligen anmäl i eventet om ni kommer. Det underlättar för inköp av fika och annat.

Är du ännu inte medlem är du välkommen att besöka ett möte för att se om vi är fotoklubben för dig.

Varmt välkomna!