Medlemsmöte 16 januari 2019

VÄLKOMMEN TILL MEDLEMSMÖTE

Onsdag 16 januari 2019
Vi börjar med fika kl 18:30. Mötet startar vid 19:00 och avslutas runt kl 21:30.

OBS! Notera tiden och att vi nu håller till i Örgryte Församlingshem.

Vi gästas av Jan Kwarnmark
Kameran har funnits med i Jan Kwarnmarks liv i över 50 år. Vare sig det gäller ett läkarprojekt i Sierra Leone, en schamansk healing i Amazonas, Härrydas politiker, gatorna i Paris eller hemma i Mölnlycke så är Jan där med sin kameralins och dokumenterar stort som smått. I sitt senaste projekt har han fotat vardagen hos bybor i Sierra Leone. En gammal vän åkte till det afrikanska landet för att volontärarbeta som läkare. Jan bestämde sig för att volontära han också, som fotograf. Under två veckor tog han 6 000 bilder. 

Bildtävling: Klubbmästerskapet fortsätter. Temat i januari är “Djur”. Man deltar med max två stycken påsiktsbilder (utskrift). Rekommenderad maxstorlek är A3. Röstning sker på plats. Den digitala tävlingen, med samma tema, redovisas.

Redovisningar och allmän info: Vad har hänt och vad kommer att hända i klubben framgent. Redovisningar från klubbverksamheten.

Länk till Facebookeventet hittar ni HÄR (åtkomlig för medlemmar).
Vänligen anmäl i eventet om ni kommer. Det underlättar för inköp av fika och annat.

Är du ännu inte medlem är du välkommen att besöka ett möte för att se om vi är fotoklubben för dig.

Varmt välkomna!