Riksfotoutställningen 2019

Dags för Riksfotoutställningen 2019

FFG bjuder på avgifter för medlemmar. Info om tävlingen finns här:
http://www.rsf-fotoklubbar.org/…/information-om-riksfotouts…
Du måste skapa ett användarkonto för att delta:
www.rsf-fotoklubbar.org/wp-signup.php?club-key=sa250V6O

Instruktioner för deltagare
Alla som vill deltaga måste ha ett användarkonto på vår nya hemsida. Ett sådant kan man skaffa genom följande länk: www.rsf-fotoklubbar.org/wp-signup.php?club-key=sa250V6O (Observera att denna länk bara fungerar för din egen klubb). Klicka sedan på länken i bekräftelsemailet som kommer och du är klar. När bildinlämningen är öppen, gå till www.rsf-fotoklubbar.org/laddaupp och ladda upp dina bilder i de tävlingsklasser du önskar delta i. Skriv ut etiketter för eventuella påsiktsbilder, enligt verktyget som kommer finnas på uppladdningssidan, fäst dem på baksidan av bilderna och lämna dem sedan till tävlingsledaren.

Obs! Sista inlämningsdag 31/1. Om du vill skicka påsiktsbilder så se till att jag har dom i god tid innan.
olle@fotografiska.org
Lycka till.

Olle Orrö