Medlemsmöte 13 februari 2019

VÄLKOMMEN TILL ÅRS- OCH MEDLEMSMÖTE

Onsdag 13 februari 2019
Vi börjar med fika kl 18:30. Mötet startar vid 19:00 och avslutas runt kl 21:30.

Vi startar med årsmöte enligt tidigare kallelse, därefter tar vårt ordinarie medlemsmöte vid.

OBS! Notera tiden och att vi nu håller till i Örgryte Församlingshem.

Vi gästas av Paul Hansen, prisad bildjournalist
Paul Hansen är en av Sveriges absolut främsta pressfotografer. Han jobbar på Dagens Nyheter och har blivit utsedd till Årets fotograf åtta gånger samt har mottagit flera internationella priser, exempelvis World Press Photo för en bild från ett begravningsfölje i Gaza. Han har gett ut fotoböcker och haft utställningar på Fotografiska i Stockholm. Paul fotograferar från många av världens konflikt- och katastrofområden vilket b.a. resulterat i att han har fått operera bort en kula ur ryggen efter att ha blivit beskjuten av IS utanför Mosul i Irak. Paul sommarpratade i P1 2018 och har varit nominerad till Stora Journalistpriset. 

Bildtävling: Klubbmästerskapet fortsätter. Temat i februari är “Rörelse”. Man deltar med max två stycken påsiktsbilder (utskrift). Rekommenderad maxstorlek är A3. Röstning sker på plats. Den digitala tävlingen, med samma tema, redovisas.

Redovisningar och allmän info: Vad har hänt och vad kommer att hända i klubben framgent. Redovisningar från klubbverksamheten.

Länk till Facebookeventet hittar ni HÄR (åtkomlig för medlemmar).
Vänligen anmäl i eventet om ni kommer. Det underlättar för inköp av fika och annat.

Är du ännu inte medlem är du välkommen att besöka ett möte för att se om vi är fotoklubben för dig.

Varmt välkomna!