Medlemsmöte 13 mars 2019

VÄLKOMMEN TILL MEDLEMSMÖTE

Onsdag 13 mars 2019
Vi börjar med fika kl 18:30. Mötet startar vid 19:00 och avslutas runt kl 21:30.

OBS! Notera tiden och att vi nu håller till i Örgryte Församlingshem.

Vi gästas av undervattensfotografen Fredrik Blomqwist
Följ med på hans resa från sina första simtag med kamera under vatten. Se ett färgsprakande djurliv som det normalt krävs avancerad dykutrustning för att få njuta av. Fredrik berättar om sina bilder och resor som han gjort i samband med dessa och om utställningar och tävlingar i undervattensfoto. Fredrik är också involverad i projekt såsom “Luft Land Vatten”, ett miljöprojekt med fokus på vattendrag i Västsverige. Mer info om projektet finns att läsa på www.theelements.nu.

Bildtävling: Klubbmästerskapet fortsätter. Temat i mars är “Tillsammans”. Man deltar med max två stycken påsiktsbilder (utskrift). Rekommenderad maxstorlek är A3. Röstning sker på plats. Den digitala tävlingen, med samma tema, redovisas.

Redovisningar och allmän info: Vad har hänt och vad kommer att hända i klubben framgent. Redovisningar från klubbverksamheten.

Länk till Facebookeventet hittar ni HÄR (åtkomlig för medlemmar).
Vänligen anmäl i eventet om ni kommer. Det underlättar för inköp av fika och annat.

Är du ännu inte medlem är du välkommen att besöka ett möte för att se om vi är fotoklubben för dig.

Varmt välkomna!