Medlemsmöte 10 april 2019

VÄLKOMMEN TILL MEDLEMSMÖTE

Onsdag 10 april 2019
Vi börjar med fika kl 18:30. Mötet startar vid 19:00 och avslutas runt kl 21:30.

OBS! Notera tiden och att vi nu håller till i Örgryte Församlingshem.

Vi gästas av Mikaela Friberg som är en prisbelönad naturfotograf
Mikaela fotograferar allt möjligt, men hon har en förkärlek till allt det vackra i vår natur. På ett mjukt och lite konstromantiskt sätt försöker hon fånga det magiska ljuset, formerna, färgerna, de små detaljerna eller de stora vidderna i vidsträckta landskapsbilder. Blommor och makrofotografering ligger henne trots allt mest varmt om hjärtat, och det är dessa bilder hon visar denna kväll.

Bildtävling: Klubbmästerskapet fortsätter. Temat i April är “Stadens puls”. Man deltar med max två stycken påsiktsbilder (utskrift). Rekommenderad maxstorlek är A3. Röstning sker på plats. Den digitala tävlingen, med samma tema, redovisas.

Redovisningar och allmän info: Vad har hänt och vad kommer att hända i klubben framgent. Redovisningar från klubbverksamheten.

Det finns ett evenemang på Facebook “FFG forum” (åtkomlig för medlemmar)
Vänligen anmäl i eventet om ni kommer. Det underlättar för inköp av fika och annat.