Medlemsmöte 15 maj 2019

VÄLKOMMEN TILL MEDLEMSMÖTE

Onsdag 15 maj 2019
Mötet startar med fika kl 18:30 och avslutas runt kl 21:30.

OBS! Notera tiden och att vi nu håller till i Örgryte Församlingshem.

Vi ger oss ut och fotograferar
Ta med er kameran, gott humör och kläder efter väder! Detta blir ett aktivt möte där vi kommer att ge oss ut och dokumentera i närområdet. Vi startar först som vanligt i samlingslokalen med fika och påsiktstävling. OBS! För att hinna med vårt program ber vi alla som deltar med bilder att ha sina bidrag klara och upplagda på röstningsbordet kl 18:30. Efter röstning, fika och kort information om upplägget ger vi oss ut i friska luften. Vi återsamlas sedan i samlingslokalen och avslutar som brukligt med lite allmän information och redovisning från våra tävlingar.

Bildtävling: Klubbmästerskapet fortsätter. Temat i maj är fritt. Man deltar med max två stycken påsiktsbilder (utskrift). Rekommenderad maxstorlek är A3. Röstning sker på plats. Den digitala tävlingen, med samma tema, redovisas.

Redovisningar och allmän info: Vad har hänt och vad kommer att hända i klubben framgent. Redovisningar från klubbverksamheten.

Länk till Facebookeventet hittar ni HÄR (åtkomlig för medlemmar).
Vänligen anmäl i eventet om ni kommer. Det underlättar för inköp av fika och annat.

Är du ännu inte medlem är du välkommen att besöka ett möte för att se om vi är fotoklubben för dig.

Varmt välkomna!