FFG PÅ GÖTEBORGS FOTODAG

Kom och träffa FFG  på Göteborgs fotodag
Vi kommer att stå på deras event i Chalmers lördag den 12:e oktober.

På scen kommer det vara sex erkänt duktiga fotografer som ger föreläsningar

Johan Hammar, utnämnd till Årets Naturfotograf av Naturvårdsverket, är biologen som blev fotograf, och filmare, och guidade oss genom sötvatten och bilder under vattnet. 

Jonas Classon, fångade publiken i föredraget ”Fåglar i vått och torrt” bjuds man som besökare på en djupdykning i Jonas Classons olika fotoprojekt. Steg för steg berättar han om hur en bildidé kan bli förverkligad.

Hans Strand, mästaren på landskap som även fått den ärofyllda utmärkelsen Hasselblad Master Award och vunnit årets pandabok, föreläste om hur han fångar sina landskap på bild. Föreläsningen han gav visade hela hans professionella karriär från 1990 till idag.

Tom Svensson tog med oss till Sydsudan vi där vi får följa med på en räddningsaktion där tre schimpanser räddas från fångenskap och den illegala handeln.

Iwona Podlasińska pratade om sitt sätt att ljussätta bilder, hur man blandar naturligt och studioljus och skapar stämning i bilderna.

Danny Clifford tog med oss bakom kulisserna hos en av världens främsta musikfotografer och vi får höra berättelserna bakom bilderna på några av världens största artister. 

Det kommer hänga en fotoutställning med världsfotografen Danny Clifford

https://www.kamerabild.se/nyheter/foto/fotografer/malmos-fotodag-jag-alskar-den-har-bilden

https://www.sverigesfotodagar.se/goteborg/?fbclid=IwAR3U_ccblYKljVsKlTdB8mMKs6EdGBLUWAybqOmamcnk80RXrjwbfTnXOXo