Medlemsmöte 9 oktober 2019

VÄLKOMMEN TILL MEDLEMSMÖTE

Onsdag 9 oktober 2019
Vi börjar med fika kl 18:30. Mötet startar vid 19:00 och avslutas runt kl 21:30.

OBS! På grund av renoveringar håller vi under hösten till i Majornakyrkan.

Annonsfoto och annat
Klubbens Hans Carlbrand och Lars Aune kommer att prata om annonsfoto. Hur går man tillväga för att skapa en säljande bild som lockar till köp? Tips på hur du kan lyfta din försäljning till nya höjder. Efter genomgången kanske du äntligen kan få sålt den där gamla soffan eller den där kitschiga vasen familjen fick i gåva av tant Agda julen 1973. 😉 

Vår P-O Alfredsson kommer att berätta lite historia om Äskhults by inför vår kommande fotoutflykt dit.

Under kvällen kommer vi att lotta ut fribiljetter till Göteborgs Fotodag där FFG kommer att medverka. Evenemanget arrangeras av tidningen Kamera & Bild och ZOOM Fotoresor och äger rum på Chalmers den 12 oktober. Vi kommer att vara på plats för att göra reklam för föreningen och behöver hjälp av er medlemmar för att bemanna montern. Ställer man upp är man garanterad fribiljetter. Mer info om detta på mötet. I övrigt har man som medlem i FFG rätt till ett rabatterat pris på 295 kr i stället för 395 kr.

Bildtävling: Klubbmästerskapet fortsätter. Temat i oktober är “Former”. Man deltar med max två stycken påsiktsbilder (utskrift). Rekommenderad maxstorlek är A3. Röstning sker på plats.
Den digitala tävlingen, med samma tema, redovisas. Sista datum för att rösta där är 5/10, via länk som publicerats på FFG forum (vår Facebooksida för betalande medlemmar).

OBS! Glöm inte bort våra nya rutiner! Vi vill att de som deltar i påsiktstävlingen har registrerat och lagt upp sina bilder på tävlingsbordet senast kl 18:45.

Redovisningar och allmän info: Vad har hänt och vad kommer att hända i klubben framgent. Redovisningar från klubbverksamheten.

Länk till Facebookeventet hittar ni HÄR (åtkomlig för medlemmar).
Vänligen anmäl i eventet om ni kommer. Det underlättar för inköp av fika och annat.

Kaffe och kaka kommer att finnas tillgängligt som fika men inga smörgåsar. Så är man hungrig bör man ha ätit innan.

Är du ännu inte medlem är du välkommen att besöka ett möte för att se om vi är fotoklubben för dig.

Varmt välkomna!