Medlemsmöte 11 mars 2020

VÄLKOMMEN TILL MEDLEMSMÖTE

Onsdag 11 mars 2020
Vi startar med fika kl 18:30 och avslutar runt kl 21:30.

Platsen är Örgryte Församlingshem.

Matfotografi med Cornelia Schmidt
Vi gästas av Cornelia Schmidt som kommer att lära oss mer om matfotografi. Hon medverkar i en nyutgiven kokbok med namnet Happy Cookies. Cornelia flyttade till Sverige från Schweiz år 2000. Hon började som fotoassistent men tog relativt omgående över en porträttstudio och det har blivit mycket modellfoto, barnfoto och bröllop under åren. Men nu inriktar hon sig framför allt på matfoto. Vi har haft glädjen att träffa Cornelia förut. År 2014 visade hon bilder och berättade om sitt fantastiska fotoprojekt Just people.

Bildtävling: Klubbmästerskapet fortsätter. Temat i mars är “Sånt som låter”. Man deltar med max två stycken påsiktsbilder (utskrift). Rekommenderad maxstorlek är A3. Röstning sker på plats.
Den digitala tävlingen med samma tema redovisas. 

OBS! Glöm inte bort våra nya rutiner! Vi vill att de som deltar i påsiktstävlingen har registrerat och lagt upp sina bilder på tävlingsbordet senast kl 18:45.

Redovisningar och allmän info: Vad har hänt och vad kommer att hända i klubben framgent. Redovisningar från klubbverksamheten.

Länk till Facebookeventet hittar ni HÄR (åtkomlig för medlemmar).
Vänligen anmäl i eventet om ni kommer. Det underlättar för inköp av fika och annat.

Kaffe och kaka finns tillgängligt och Kerrhy hälsar att smörgåsar nu återinförs! Vill man ha hela kittet med kaffe, kaka och macka så kostar det 30 kr.

Är du ännu inte medlem är du välkommen att besöka ett möte för att se om vi är fotoklubben för dig.

Varmt välkomna!