Medlemsmöte 9 september 2020

VÄLKOMMEN TILL MEDLEMSMÖTE

Onsdag 9 september 2020
Start kl 19:00. Online.

Tanken var att vi i september skulle återgå till våra fysiska möten i Örgryte församlingshem. Men efter att först ha fått klartecken till att använda lokalerna igen kom dessvärre i dagarna ett nytt, negativt, besked. Vi har därför i all hast fått improvisera vårt upplägg och kommer att pröva något alldeles nytt.

Naturfotografi med Terje Hellesø
Vi har bjudit in naturfotografen Terje Hellesø att hålla ett föredrag för klubben. Det kommer att ske online. FFG står för allt det tekniska och kommer att filma Terje och sända allt live via YouTube. Där kommer det också finnas en chattfunktion aktiverad. Terje bor i Mullsjö i Västergötland och är sedan 1983 en professionell naturfotograf och författare som gett ut 4 böcker. Signerade böcker kommer att kunna köpas via Swish för den som önskar. Terje kommer längre fram att hålla en workshop för klubben. Håll utkik efter det!

Under kvällen är Hans Carlbrand moderator och kommer att berätta lite om hur det ser ut i klubben framgent. Jarmo Väyrynen kommer att sköta det tekniska och Lena Källman kommer att hålla ett vakande öga över processen.

En länk till sändningen på YouTube kommer att läggas upp på FFG forum, klubbens Facebooksida för medlemmar.

Varmt välkomna!