Välkommen till medlemsmöte online

Kvällens föreläsare är Cornelia Schmidt om Matfotografering

Cornelia Schmidt 

När jag flyttade till Sverige 2000 började jag som assistent och tog relativ omgående över en porträttstudio. Det har blivit mycket modellfoto, barnfoto och bröllop de senaste åren. Tack vare detta fick jag lära mig att experimentera med ljussättning och posering/placering.

När jag blev sjuk år 2014 var jag tvungen att ändra min livsstil. Detta innebar en förändrad diet och mindre stress som i sin tur gjorde att jag återhämtade mig i köket där jag lagade allt från grunden. I denna veva kom jag in i matfotograferingen, som blev en terapi för att komma tillbaka till yrkeslivet.

Cornelia Har tagit bilder till en kokbok med namnet Happy Cookies som inriktar sig på veganska maträtter.
Hon Kommer att visa vilken teknik hon använder vid Matfotografering
kommer ge oss tips och inspiration.
Vi kommer att sända live kl.19.00 på en länk från FFG forum på Facebook för medlemmar