Medlemsmöte online 11 november 2020

VÄLKOMMEN TILL MEDLEMSMÖTE ONLINE

Onsdag 11 november 2020
Mötet startar kl 19:00. Länk till livesändningen kommer att finnas tillgänglig på FFG forum, vår Facebooksida för medlemmar.

Naturfotografi med Patrik Larsson
Vi gästas av Patrik Larsson som är ett välkänt namn inom fotokretsar. Patrik är bl.a. medlem i Naturfotograferna, lärare hos Moderskeppet med en mängd utgivna kurser och en av Sveriges kunnigaste på Lightroom. Han driver även en egen printstudio. Så här beskriver Patrik själv sitt fotograferande:

Någon har sagt ”Att fotografera är att leva”. Jag skulle vilja lägga till en rad, att fotografera och inspirera andra att fotografera är att leva. Det är vad jag brinner för. Jag gillar mina egna turer med kameran lika mycket som jag älskar att få ta med en grupp ut och inspirera och lära ut det jag kan och brinner för.

I min roll som fotograf är det i landskapet jag trivs bäst. Jag fotograferar allt från stora vyer till små omsorgsfullt utvalda utsnitt. Just de intima landskapen är något som jag gillar speciellt mycket. Det ger mig en stor möjligthet att uttrycka mig och visa upp delar av naturen som de flesta missar och det är fascinerande att se hur mycket abstraktion man kan skapa genom att inte visa allt.

Varmt välkomna!