Grundkurs i Photoshop

Onsdag 3 februari 2021 kl. 19:00
För medlemmar i Fotografiska Föreningen i Göteborg. Kursen är kostnadsfri.

Välkommen att delta i en grundkurs om Photoshop, för dig som har försökt lära dig men kommer inte vidare

Kursen är i två delar, andra delen kommer att vara onsdag 24 februari kl 19. Vi kommunicerar med varandra via MS Teams och har du tillgång till mikrofon kan du ställa frågor direkt under kursen.

Photoshop är ett monster i funktionalitet, det är lätt att bli överväldigad. Fast för en fotograf är det inte så många saker man behöver lära sig. Kursen lär ut hur du gör en Poster och hur du reparerar ett foto. Trots att det är två helt olika redigeringar, så kommer du att märka att vi i stort använder samma saker och gör saker i samma ordning. Förhoppningen är att kursen lär dig denna ordning och att du känner dig trygg för att sen kunna komma vidare på egen hand.

Ett evenemang för kursen är skapat i FFG forum, vår Facebookgrupp för medlemmar. Där hittar du en länk till allt kursmaterial. I dokumentet “FFG Grundkurs i Photoshop” får du en mer detaljerad kursbeskrivning. Inför kursen behöver du ha laddat hem allt kursmaterial till din dator och ha läst de två dokumenten. Du behöver också se till att vara medlem i vår Facebookgrupp FFG Bildbehandling.

Enda sättet att lära sig Photoshop är att öva och åter öva. Skall kursen göra skillnad så behöver du öva på de övningar du får, sätt därför redan nu av tid för att kunna göra dessa under kursens gång.

Kursledare är Martin Bergström, medlem i FFG, som kommer att vara behjälplig under hela kursen. Kurstillfällena kommer att spelas in för att ge möjligheten att se om olika avsnitt om behov uppstår.

För att ge kursledaren är bra bild över grundkunskaperna, vänligen fyll i enkäten med information om dig själv. Länk finns i evenemanget.