FOTOUTFLYKT TILL SKULPTUR I PILANE / TJÖRN

Det är säkert många som har semester nu, men ni som är hemma som vill följa med till en fotoutflykt till Tjörn och se på skulptur i Pilane ta med matsäck eller ta en fika på Pilane Museum Kafé.

När: lördag den 10 juli
Vill ni ha skjuts skriv ett meddelande vi kan träffas på pressbyrån på Heden kl 10.30
Ni som vill åka direkt kan träffas  SKULPTUR I PILANE / TJÖRN på parkeringen  kl. 12.00

För medlemmar anmäl gärna om ni kommer i vårt event på FFG forum på Facebook
Om du inte är medlem så är du Välkommen också!

Info från hemsidan:

HITTA TILL SKULPTUR I PILANE / TJÖRN Från Göteborg, tag E6 norrut. Tag av vid Stenungssund och håll mot Tjörn. Efter Tjörnbron, tag vänster vid trafikljusen och följ väg 169 i riktning mot Skärhamn. I höjd med Wallhamn, tag höger mot Kållekärr och Kyrkesund. Passera Kållekärr och följ därefter brunvita sevärdhetsskyltar ”Pilane gravfält” i riktning mot Kyrkesund.

ENTRÉAVGIFT SKULPTURUTSTÄLLNINGEN
Vuxna 140 kr.
Pensionär och student 120 kr.
Under 18 år fri entré (barn i sällskap av vuxen.)
 

PARKERING
Avgift 45 kr för upp till två timmar, därefter 45 kr per påbörjad timma. Avgiften inkluderar 1 styck katalog till Sean Scullys separatutställning Standing on the Land med text av Joanna Persman.
Betalning sker till Easy Park via app eller sms, zonnumret är 6995.
 

PICKNICK
Du får gärna ha med egen fikakorg till Pilane men du får inte picknicka på eller intill skulpturerna eftersom det kan störa upplevelsen för dina medbesökare. Tänk också på att det är förbjudet att mata djuren. Det är inte tillåtet att ta med egen mat eller dryck till Pilane Museum Kafé.