Medlemsmöte 16 mars

VÄLKOMMEN TILL MEDLEMSMÖTE

Onsdag 16 mars 2022
Vi börjar med fika kl 18:30. Mötet startar vid 19:00 och avslutas runt kl 21:30.

BLIXTenkelt
Martin Bergström delar med sig av sina erfarenheter med att fotografera med blixt. Det börjar med grunderna i ljussättning och fortsätter sedan med en genomgång av olika blixttyper och dess för och nackdelar. Det förevisas olika ljusformare och tillbehör och Martin berättar om hur de hjälper dig att nå eftersökt resultat. Slutligen blir det en genomgång av olika scenarier och hur dessa kan ljussättas. Det blir gott om tid att ställa frågor till Martin

Bildtema – Hud
Vi fortsätter med våra bildutmaningar. Tanken är att man helst använder nytagna bilder så att man får en anledning att komma ut och fotografera. Vi kör med digitala bilder. Ladda upp din bild i avsedd mapp i vårt forum på Facebook så går vi igenom bildmappen på mötet. Kanske kan lite skön bilddiskussion uppstå? Mars månads tema är “Hud”.

Redovisningar och allmän info
Vad har hänt och vad kommer att hända i klubben framgent. Redovisningar från klubbverksamheten.

Länk till Facebookeventet hittar ni HÄR (åtkomlig för medlemmar).
Vänligen anmäl i eventet om ni kommer. Det underlättar för inköp av fika och annat.

Är du ännu inte medlem är du välkommen att besöka ett möte för att se om vi är fotoklubben för dig.

Varmt välkomna!