Medlemsmöte 11 maj

VÄLKOMMEN TILL MEDLEMSMÖTE

Onsdag 11 maj 2022
Vi börjar med fika kl 18:30. Mötet startar vid 19:00 och avslutas runt kl 21:30.

Fotografen Per Hanstorp gästar oss
Per Hanstorp, fotograf och lärare i fotografi, har just kommit ut med en bok med bilder från 33 års fotograferande från sex kontinenter. Tyngdpunkten är dock på bilder från Sverige i allmänhet och Göteborg i synnerhet.
Per kommer att prata om hur han har arbetat med olika fotografiska projekt, om konsten att fortsätta vara ”pigg i ögonen” och varför just gatufotografin, street photography, är den fotografiska genre Per helst väljer.
Det kommer att finnas möjlighet att köpa signerade böcker av Per på plats för den som önskar.

Bildtema – Vårtecken
Vi fortsätter med våra bildutmaningar. Tanken är att man helst använder nytagna bilder så att man får en anledning att komma ut och fotografera. Vi kör med digitala bilder. Ladda upp din bild i avsedd mapp i vårt forum på Facebook så går vi igenom bildmappen på mötet. Kanske kan lite skön bilddiskussion uppstå? Maj månads tema är “Vårtecken”.

Redovisningar och allmän info
Vad har hänt och vad kommer att hända i klubben framgent. Redovisningar från klubbverksamheten.

Länk till Facebookeventet hittar ni HÄR (åtkomlig för medlemmar).

OBS! Vid eventuella förhinder – glöm inte att uppdatera er anmälan till “Kan inte komma”. Anmälan styr mängden fika som köps in. Så slipper vi slänga mat i onödan.

Är du ännu inte medlem är du välkommen att besöka ett möte för att se om vi är fotoklubben för dig.

Varmt välkomna!