Rapport från majmötet

Bild: Olle Orrö

INFO FRÅN MEDLEMSMÖTET IGÅR

Gårdagens föreläsning var en trevlig upplevelse! Per Hanstorp höll oss trollbunda med berättelser om sina olika projekt och sina foton tagna runtom i världen. Att snöhögar i Göteborg kunde visa sådana personligheter! Det blev många skratt….. Hans bok som handlar om just det kommer framöver att finnas i studion att beskåda.

Temabilderna ”Vårtecken” fick oss att längta ännu mer efter sommaren. Printern står numera uppe i studion, fler printerkvällar kommer. Lars Aune förevisade sin utmaning ”ur en hunds perspektiv”. Det blev 3 bilder på skor – med olika tankar bakom dem – och när Lars berättar hur han ligger på marken i Brunnsparken för att fota – ja, skratt även där.

Info om kursen med G Segeholm har lagts ut igen på Forum, läs om ni är nyfikna. Anmäla sig kan man i princip redan nu men troligtvis gör vi ett event som man klickar i. Återkommer.

Det är fortfarande många som inte betalat medlemsavgiften. Kan vara så också att ni betalat men vi inte kunnat koppla betalningen till ett namn. Ni kommer få ett mail där vi ber er att antingen betala eller skicka oss en skärmdump på er betalning så att vi kan få rätt i vårt register. Vi håller även på med att rensa i medlemsmatrikeln och FFG Forum står näst på tur. Nästa vecka tar vi nästa steg i detta.

Vi hoppas snart kunna lägga ut fler event. Nästa möte är i september, med tema ”Sommarens fordon”.

Ha det bra, alla!

Lena Källman. ordförande