Oscar II Fort

GUIDAD VISNING

Lördag 11 juni 2022 
Försvarsgatan, Västra Frölunda kl 13:00

Nu är det dags!
Vi har fått till en guidad visning av Fortet. Det är några år sedan sist. Vi samlas längst upp på Försvarsgatan i Frölunda, där en guide kommer möta oss. Visningen tar åtminstone 3 timmar, då vi bett om extra tid så att fotograferna i oss hinner fota ordentligt.

Det är viktigt att vi får reda på hur många som kommer, därför ber vi er anmäla – och eventuellt avanmäla – er i eventet. Ställ gärna frågor om ni undrar något så ska vi svara så gott vi kan.

Datumet är bokat sedan tidigare för en analog fotopromenad. Vi slår nu ihop dessa event till ett och samma. Välj själv om du vill fota digitalt, analogt eller mixa 🙂. Det blir möjligen en separat analog promenad lite senare i sommar.

Länk till Facebookeventet där ni anmäler er hittar ni HÄR (åtkomlig för medlemmar).

Välkomna!