Medlemsmöte 14 september

VÄLKOMMEN TILL MEDLEMSMÖTE

Onsdag 14 september 2022
OBS! Ändrat upplägg. Detta möte startar direkt kl 18:30. Vi fikar något senare denna gång. Detta för att hinna fotografera medans det fortfarande finns lite ljus ute. Mötet avslutas runt kl 21:30.

Svartvitt
Dags för månadsmöten igen! Vår terminsstart kommer att ha ett aktivt upplägg. Vi ber er alla därför att ta med en kamera (digital) till mötet. Vi kommer att spinna vidare på besöket FFG gjorde på Anton Corbijns utställning i Tylösand. Ställ in era kameror på monokromt (svartvitt) läge och att bilderna sparas som JPEG. Vi kommer att skicka ut er på lite övningar. Kläder efter väder.

Bildtema – Sommarens fordon
Våra bildtemautmaningar fortsätter. Tanken är att bilderna är nytagna inför uppgiften, så att man får en anledning att komma ut och fotografera. Vi prövar återigen med printade bilder. Så ta gärna med en eller två bilder på aktuellt tema om ni har. Utskrift kan göras i vår studio. Vi hoppas att ni vill vara med och bidra. Kanske uppstår lite skön bilddiskussion. September månads tema är “Sommarens fordon”.

Redovisningar och allmän info
Vad har hänt och vad kommer att hända i klubben framgent. Redovisningar från klubbverksamheten.

Länk till Facebookeventet hittar ni HÄR (åtkomlig för medlemmar).

OBS! Vid eventuella förhinder – glöm inte att uppdatera er anmälan till “Kan inte komma”. Anmälan styr mängden fika som köps in. Så slipper vi slänga mat i onödan.

Är du ännu inte medlem är du välkommen att besöka ett möte för att se om vi är fotoklubben för dig.

Varmt välkomna!