Års- och medlemsmöte 8 februari

VÄLKOMMEN TILL ÅRS- OCH MEDLEMSMÖTE

Onsdag 8 februari 2023
Vi börjar med fika kl 18:30. Mötet startar vid 19:00 och avslutas runt kl 21:30.

Vi startar med årsmöte enligt tidigare kallelse, därefter tar vårt ordinarie medlemsmöte vid.

Fågelkameran som flög till månen! – historien om Erna och Victor Hasselblad
Fotohistoria tillsammans med Cecilia Sandblom från Hasselbladstiftelsen. Bilderna från Apollo 11 och den första månlandningen är några av de mest ikoniska i fotografins historia. Händelsen dokumenterades av en svensktillverkad Hasselbladkamera. Paret Erna och Victor Hasselblad hade ett stort naturintresse och som hängiven fågelfotograf var det Victors behov av en praktisk kvalitetskamera som ledde till utvecklingen av världens första mellanformatskamera, anpassningsbar till fotografens behov.

Bildtema – Fest/firande
Vi rullar på med våra bildutmaningar. Tanken är att man helst använder nytagna bilder så att man får en anledning att komma ut och fotografera. Vi fortsätter med printade bilder så ta gärna med en eller två på aktuellt tema om ni har. Bilder kan printas i vår studio. Komplettera gärna med en digital kopia för visning på projektorduken. Lite skön bilddiskussion kanske kan uppstå. Februari månads tema är “Fest/firande”.

Redovisningar och allmän info
Vad har hänt och vad kommer att hända i klubben framgent. Redovisningar från klubbverksamheten.

Länk till Facebookeventet där ni anmäler er hittar ni HÄR (åtkomlig för medlemmar).

OBS! Vid eventuella förhinder – glöm inte att uppdatera er anmälan till “Kan inte komma”. Anmälan styr mängden fika som köps in. Så slipper vi slänga mat i onödan.

Är du ännu inte medlem är du välkommen att besöka ett möte för att se om vi är fotoklubben för dig.

Varmt välkomna!